top of page
KLANTEN

Klanten

Als freelancer heeft Vanessa gewerkt voor diverse opdrachtgevers op allerlei terreinen variërend van onderwijs en wetenschap tot financiën en technologie. Ze heeft ervaring in het werken voor zowel overheidsorganisaties als commerciele bedrijven. Ze heeft websites vertaald en bewerkt, werkte aan verschillende website vernieuwingsprojecten, heeft zowel commerciële en creatieve teksten geschreven alsmede human interest artikelen.

Dit is maar een selectie van DeijDream Writings klanten. Andere klanten zijn o.a.: Bleijh Industrial Design Studio, Wageningen University & Research, Rabobank International, Gemeente Den Haag, Pedalfactory, ThiemeMeulenhoff, Astrid Limburg Verloskundigenpraktijk, Op Pad (ANWB), Stichting Nederlands Onderwijs in het Buitenland, Radio Nederlands Wereldomroep en VertrekNL.nl.

TESTIMONIALS

“Zowel bij de gemeente Den Haag als bij Wageningen UR heb ik heel prettig met Vanessa samengewerkt. Ze is flexibel en ze werkt snel. Vanessa begrijpt alle aspecten van webredactie: niet alleen schrijven en plaatsen, maar ook usability, SEO, beeldgebruik en het optimaal benutten van de mogelijkheden van het cms.”

Marloes Buurman, Online Content- en Projectleider


“Als eindredacteur heb ik Vanessa leren kennen als een buitengewoon kundige en zelfstandig werkende (web)redacteur. Ze houdt altijd scherp in het oog voor wie ze schrijft, wat resulteert in originele, relevante en daarmee succesvolle producties. Bovendien is zij een prettige en zeer betrouwbare collega.”
André van Os, Historicus, Journalist / Voormalig Eindredacteur Wereldomroep.nl
 
“Het is erg prettig om met Vanessa samen te werken. Ze heeft een vlotte pen en het is absoluut een pré dat ze tweetalig is.”
René Vlak, Webmaster bij SOMO / Voormalig Online Communicatie-adviseur bij Stichting NOB
bottom of page